CHAT

Sijaisperhenuorten chat on lakkautettu toistaiseksi

PePPi-hankkeen ylläpitämä sijaisperhenuorten chat on päätetty lakkauttaa toistaiseksi, sillä sijaisperheiden nuoria ei ole enää tavoitettu chattiin.

Kevään aikana järjestettiin 7 chattia, joissa oli yhteensä 15 kohtaamista nuorten kanssa.  Sijaisperhenuorten chattia järjestettiin tammikuusta 2015 toukokuuhun 2017, ja tänä aikana chatissa oli yhteensä 262 kohtaamista sijaisperhenuorten kanssa. Chatissa toimi ohjaajina työntekijöiden rinnalla yhteensä 12 koulutettua verkkovapaaehtoista ja vierailijoita oli yhteensä 10.

PePPi-hankkeen väki kiittää lämpimästi kaikkia chattiin osallistuneita nuoria, chatista nuorille kertoneita aikuisia ja chatin toiminnan mahdollistaneita vapaaehtoisia ohjaajia! Osallistujat kertoivat chatin palautekyselyissä saaneensa chatista vertaistukea ja helpotusta ahdistukseen sekä pystyneensä itsekin auttamaan toisia osallistujia.

PePPi-hanke järjestää kokeiluluonteisen chatin sijaisvanhemmille tiistaina 22.8. klo 18–21 sivustolla www.peppivoimaa.fi/chat Chatin aiheena on ”sijaisperheen ihana, haastava arki”, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki sijaisvanhemmat. Mikäli chat osoittautuu suosituksi, syksyn aikana sijaisvanhemmille voidaan järjestää useampiakin chatteja osallistujien toivomilla teemoilla.

Your text

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *