CHAT

PePPin vuoden 2017 suunnitelmia

PePPi -hanke jatkaa vuonna 2017 valtakunnallisesti tavoitteenaan vahvistaa, juurruttaa ja levittää vapaaehtoistoiminnan muotoja sijaisperheiden arjen ympärillä.

Tervehdys PePPi-hankkeesta!

Vapaaehtoiset voimavarana sijaisperheiden tukemisessa -hankkeen viisivuotinen hankekausi päättyi vuoden vaihtuessa. Haimme jatkorahoitusta ja joulukuussa saimme entiseltä RAY:ltä, nykyiseltä Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:lta avustusehdotuksen, jonka turvin voimme jatkaa toimintaa vielä  vuoden 2017 ajan. PePPi -hanke jatkaa valtakunnallisena Pelastakaa Lasten Tiukula -talosta käsin työntekijöinään Maaret Parviainen, Heini Aaltonen ja Virpi Vaattovaara.

Perhekaveritoiminnan kehittämistä jatkamme yhdessä Espoon perhehoidon, Lahden seudullisen perhehoidon ja Helsingin vastaanottoperhetoiminnan kanssa, Perhehoitoyksikkö Pihlajan kanssa yhteistyö jatkuu käynnissä olevien perhekaverisuhteiden tukemiseksi. Perhekaveritoiminta siirtyy vuoden aikana myös Pelastakaa Lasten viiden aluetoimiston toteuttamaksi.

Sijaisperhenuorten Chatteja jatketaan tiistai-iltaisin klo 18-20 kolmen viikon välein: 14.2., 7.3., 28.3., 18.4., 9.5. ja 30.5.2017. Chat-alusta on muuttunut, mantelichat on vaihtunut ninchattiin, nyt mukaan pääsee suoraan sivustoltamme www.peppivoimaa.fi/chat

Muista pilotoiduista toiminnoista jatkavat ainakin sijaisisien ja sukulaissijaisvanhempien pienryhmät. Lähiaikoina PePPin pilotoimista vapaaehtoistoiminnan muodoista mennään kertomaan mm. Ouluun ja Kuopioon sekä kutsuttaessa myös muualle.

TERVETULOA mukaan vahvistamaan kanssamme vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia sijaisperheiden ympärillä!

Terveisin PePPi -porukka

Your text

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *